Λιγα λογια

Για Εμας

Τεχνικο Γραφειο

RBuild

Το τεχνικό γραφείο «Rbuild», με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2007 σε κτιριακά έργα διαφορετικής κλίμακας και διαφορετικών χρήσεων, όπως μονοκατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους. Αγαπημένο της αντικείμενο αποτελεί η δημιουργία νέων κτιριακών έργων υψηλών προδιαγραφών καθώς και η αισθητική και λειτουργική αναγέννηση υφιστάμενων κτιρίων.

IMG 20200805 113959 1 Scaled

Rbuild

Η προσεγγιση μας

Στο γραφείο μας στοχεύουμε στην δημιουργία χώρων, που εμπνέουν και αποτελούν μία μοναδική εμπειρία για τους ενοίκους, συνδυάζοντας τις επιθυμίες τους με την υψηλή αισθητική, την σύγχρονη τεχνογνωσία και την άριστη ποιότητα κατασκευής.

Ποιοι ειμαστε

Reb2

Σιωπη Βασιλικη

(Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.,Msc “Νέα υλικά και τεχνολογίες στα έργα από Οπλισμένο Σκυρόδεμα”, MSc in Business Administration)

Επιμελείται τη διαδικασία μελέτης, επίβλεψης, οργάνωσης και κατασκευής των έργων που αναλαμβάνει το γραφείο.

Το γραφείο εργάζεται σταθερά με μια ομάδα επιλεγμένων εξωτερικών συνεργατών διαφόρων ειδικοτήτων, όπως αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικού χώρου, τοπογράφους μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους μηχανικούς για την ορθότερη διεκπεραίωση του εκάστοτε έργου. Συνεργάζεται επίσης, με εξειδικευμένα συνεργεία για την άρτια υλοποίηση των έργων.

ΜΕΓΕΘΟΣ Α- Α+
Scroll to Top